De ce Comunitatea Pace9?

Vei fi conectat la cursurile și proiectele mele viitoare

Ai nevoie de oameni în fața cărora să simți că poți să exprimi ceea ce se petrece în sufletul tău fără să fii judecat, marginalizat. Tot ceea ce se petrece în sufletul tău este calea ta, adevărul tău și viața ta. Numai prin privirea și prezența celuilalt vei putea să-ți primești sufletul așa cum este el, încercat și fragmentat. De aceea, te vei asemăna celor cu care te aduni, iar fenomenul rezonanței ne face să ne modificăm ființa în funcție de cei de lângă noi și de valorile pe care ei le trăiesc.

Fragmentarea sufletului lor îi va opri în a te putea vedea întreg, într-un cerc continuu al suferinței. Cercul fricii și al suferinței se poate modifica printr-un mediu uman în care fragmentele sunt văzute și primite așa cum sunt. Comunitatea Pace9 este un mediu constituit pe această viziune și valori care susțin viața, dintr-o perspectivă asupra lumii care integrează și nu marginalizează, care aduce înțelegere acolo unde era conflict, care promovează calea, adevărul și viața sufletelor noastre, realitatea fiecăruia așa cum este.

Unde vei ajunge peste cinci ani pe calea ta ? Răspunsul îl găsești astăzi dacă vei vedea pe cine ai alături de tine și cât le este sufletul de fragmentat, cât te pot vedea și asculta, cât te pot primi în ceea ce esti.